lauantai 16. marraskuuta 2013

Ruokakaupasta poimittua

Eilen kirjoittelinkin muutamista Tutta ihanuuksista, joille olisi sijaa tässä majatalossa. Ja illalla sitten viikonlopun ruokaostoksen tiimellyksessä tein  pikaisen mutta syväluotaavan katselmuksen Prisman Tutta tarjontaan.

Dotseja oli tarjolla kaikissa mahdollisissa väreissä mutta ei stereoiden kokoisina. No maailmahan on pilkkuja pullollaan jos ei sieltä niin sitten jostain muualta. Ja niinpä ne pilkut jäivät ostamatta.

 Minimiehen kaappiin löytyi kuitenkin ilmeisesti aivan uunituore kuosi (korjatkaa jos olen väärässä) raikkaan turkoosina pienin todella tummansinisin yksityiskohdin. Tykkään! Siitä siis body. Mukaan tarttui vielä bodyyn sopivat tummansiniset housut .Ja nyt meillä on siis lammas suden vaatteissa.Ja jottei elämämämme olisi pelkkää Tuttaa niin olihan tämä oikeasti niin ihanan pehmeä Muumi body pakko vielä heilauttaa ostoskärryyn. Mitäs pidätte?


Vauhdikkaan ja henkisesti raskaan viikon jälkeen parasta terapiaa tuo shoppailu. Vaikkakin ihan vaan pikaisesti ruokaostosten lomassa. Prisma linjan shoppailuterapia toimii siis hätätapauksessa myös. Suosittelen testaamaan :).

Nyt suuntaan suihkun kautta pihalle. Mukavaa lauantaita!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3