perjantai 17. tammikuuta 2014

Fleece season

Saatinpa me sitten viimein talvi tänne eteläänkin. Talvi ja kylmä. Mä en ole mikään erityinen talven ystävä, itse asiassa sen vois mielestäni skipata ihan kokonaan. Ei välttämättä ehkä talvea mutta kylmän ja pakkasen. Kun mittari menee nollan alapuolelle on aika kaivaa fleecevaatteet esille. Ai miksikö, no siitä yksinkertaisesta syystä että ne ovat ihanan pehmeitä ja samalla pitävät lämpimänä niin sisällä kuin ulkona. Eihän ne vältämmättä kovin kauniita ole mutta sekään ei haittaa näin kotioloissa.


Mulla ei taida olla kaapissa yhtään ihkaoikeaa villapaitaa mutta olisin yllättynyt, jos sellainen pitäisi mut yhtään niin lämpimänä kuin ihanan pehmeä fleece. Villapaita varmaan kutittaisikin ikävästi.

Kaiken muun hyvän lisäksi pesun jälkeen fleece  kuivuu huoneilmassa alta aikayksikön. Fleecevaatteet tuskin tuntuvat märiltä pesukoneesta tultuaan ja vain pieni hetki kuivaustelineellä ja kaikki kosteus katoaa. Talvella vaatteiden kuivattaminen on muutenkin paljon haasteellisempaa ellei halua kuivausrumpua käyttää. Joten silloin tällaiset nopeasti kuivuvat vaatekkappaleet ovat aivan unelmia.

Fleece vuodelta miekka ja kirves // supplex trikoot: Ballerina & Liikunta Ky
Fleecevaatteita saa muuten varmaan kaupoista erittäin halvalla tällä hetkellä, kun kaupat haluavat epätoivoisesti päästä eroon kylmän sään vaatteista. Hassua kuinka tänä vuonna talvea saatinkin odotella niin pitkään että, kohtahan sitä ollaan jo kevään puolella :).


Mikä on sinun aseesi kylmää vastaan?

(Trikoot saatu blogiyhteistyön kautta)

1 kommentti:

  1. Ilma kun ilma,asianmukainen vaatetus. Teen itse osittain ulkotyötä,ja jos jäisi huonolla,kylmällä,liian kuumalla,märällä ilmalla sisään,saisi aika usein olla sisällä;) Anne

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3