maanantai 13. tammikuuta 2014

Lipasto tuulikaappiin

Etsimme lipastoa tuulikaappiin. Lipaston laatikoihin olisi tarkoitus majoittaa kaikki tämän perheen pipot, käsineet yms. Sieltä ne olisi sitten helposti myös lasten  saatavilla. Tällä hetkellä ne on survottuna eteisen puolelle kaappiin ja sieltä ne on hankala lähes mahdoton saada niin ettei mukaan tule koko hanskojen heimo. Kaappi on aina varsinaisessa kaaoksessa ja lapaspariskunnat etsivät epätoivoissaan parejaan vallitsevan kaaoksen keskeltä.

Mitä lipastolta sitten vaaditaan? Tarpeeksi isot laatikot, turvallinen jykevä rakenne ja ehdottomasti laatikonpysäyttimet laatikoissa. Täyttäisiköhän jokin seuraavasta edellämainitut kriteerit?


Vinkatkaa ihmessä jos teillä on tiedossa  hyvä kohtuuhintainen lipastomalli. 

7 kommenttia:

 1. Meillä on ton Jyskin Annika sarjan kapee lipasto eteisessä ja se on ollu kyl ihan hyvä. Väri on kyl vähän harmahtava ja päällinen ei oo kestäny avaimii tms, vaan on saanu kolhuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa hyvä tietää. Ei ehkä sitten ihan paras vaihtoehto meidän tuulikaappiin.

   Poista
 2. Me rakennettiin nyt uuteen eteiseen Ikean Bestå-sarjasta lipasto vetolaatikoilla ja ainakin nyt viikon käyttökokemuksella on ollut hyvä! Laatikot aukeavat tarpeeksi auki ja stopparit tuntuvat luotettavilta.

  /Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bestå onkin muotokieleltään ihan yksinkertainen ja helposti yhdisteltävissä.

   Poista
 3. Meillä on tuo kolmelaatikkoinen Hemnes mustana eteisessä. Hemnes on selkeästi tukevampi kuin Koppang, sillä Hemnes on oikeaa puuta, ja tuoksuukin männylle. :)
  Koppang on myös huomattavasti pienempi kuin Hemnes. Itse olen Hemnesistäni tykännyt ja olen tyytyväinen valintaani, vaikka pitkään vatvoinkin Hemnesin ja Koppangin välillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyy myös Hemnesiä olohuoneesta ja tykkäsin niiden tuoksusta uutena . Tuo koko ja tukevuus ovat kyllä pitää mielessä.

   Poista
 4. Mites lasikansi päälle? Ainakin ikean malm-lipastoon on olemassa noin 10 eur/kpl

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3