lauantai 4. tammikuuta 2014

Tuuheiden ripsien salaisuus löytyy keittiöstä

Uskoisitko jos kertoisin sinulle, että tuuheiden ripsien salaisuus löytyy kettiöstä? Olen hiljattain lukenut useasta eri lähteestä siitä kuinka oliiviöljy ravitsee ripsiä erinomaisesti. Siihen kun lisätään vielä useiden ihmisten kokemukset siitä kuinka oliiviöljy on kasvattanut heidän ripsiään jo muutaman käyttökerran jälkeen, niin eihän siinä muu auttanut kuin kokeilla itsekin onko oliviiöljy todellakin sellainen ihmeaine.Muutaman  räpsyripsi (ripsienpidennys) kokeilun jälkeen päädyin siihen ratkaisuun, että ripsienpidennys ei kaikessa ihanuudessaan ollutkaan mun juttu. Kauniithan ne olivat mutta... Ja vaikka pidennykset olivatkin silmissäni vain hetken oli niiden jälkeen omat ripset aika lailla karussa kunnossa. Ja ne lähes tulkoon  huusivat saada ravitsemusta ja huolenpitoa osakseen.

Mutta takaisin siihen oliviiöljyyn. Kylmäpuristettua  (extra virgin) oliiviöljyä laitetaan  ripsiin ja luomille yöksi silmänympärysvoiteen tapaan. Pienen pieni määrä (sormenpäällinen) riittää. Ja uskokaa tai älkää, jo muutaman kerran jälkeen ripseni olivat pidentyneet ja tuuheutuneet! Ja ne olivat elossa taas.

Olen itsekin jokseenkin hämmästynyt siitä, kuinka hyvin oliiviöljy todellisuudessa toimiikaan. Mutta ei siitä pääse mihinkään, että kokonaisuudessaan ripseni ovat paljon paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan eli jopa paremmassa kunnossa kuin ennen ripsienpidennystä.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä! Sinänsä riskitön kokeilu ja ennen kaikkea helppo sillä oliiviöljyä monelta varmaan löytyy jo valmiiksi omasta keittiöstä. Meillä se ainakin odotti keittiössä löytäjäänsä.  Oletko sinä kokeillut tätä? Kerro ihmeessä kokemuksistasi.

Ihanan hehkeää lauantaita.

3 kommenttia:

  1. Whaat?!? Oliiviöljyä löytyy - ei kun kokeilemaan! Uskaltaiskohan ihan ottaa ennen - jälkeen kuvat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa jäi ottamatta, kun en ensin uskonut että toimisi. Olisi pitänyt vaan ottaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3