sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ekat synttärit

No niin muutama varastettu yön tunti ja sain kasattua kuvia meidän minimiehen eilistä 1-vuotisjuhlista. Juhlimassa oli mukana lähisuku, kummit ja muutama hyvä ystävä.  Mitä sen parempaa 1-vuotias voisikaan toivoa. Nyt tiedossa on siis aika kuvapainotteinen postaus minimiehen ekoista synttärijuhlista.Mitään suunniteltua ohjelmaa ei ollut, vaan ihan vapaata seurasta nauttimista lähimmäisten ihmisten kanssa. Kiireetöntä yhdessäoloa, herkkuja ja harmoniaa, ajatuksen tasolla ainakin ;).

Juhlien teemaväriksi valikoitui keltainen, siitä yksinkertaisesta syystä, että minimies on täydellisen rakastunut keltaisiin kylpyankkoihin. Ja olihan hänen ensimmäinen sanansakin ankka, jota seurasi loppukaneettina kvaak kvaak.Kakku toteutettiin yhteistyössä rakkaan mieheni kanssa. Minä tein sisuksen & päällisen ja mieheni sitten hoiti kakun koristelun. Aika tasan jaettu, eikös? Kakun kermavaahto värjättiin ihan helpoimman mukaan eli perus ruokakaupasta saatavalla nestemäisellä elintarvikevärillä. Lopputuloksena kauniin keltainen kakku, eikä elintarvikeväri mielestäni vaikuttanut mitenkään makuun tai koostumukseen. Ja hyvä niin. Kakun täytteenä oli banaani-mansikkasurvosta sekä kerma- vanilja välipalarahkaseosta. Kakun kostutin perinteisesti vaniljasokerimaidolla. Muutama ensimmäinen kerros olisi saanut kostua hiukan enemmän muutoin kakku oli oikein herkullinen.


Juhlien menu oli:

keltainen täytekakku
värikkäät macaronsit (suoraan kaupan pakastealtaasta)
keltaiset namikipot
karjalanpiirakat & munavoi
kanttarelli-jauheliha-riisikolmiot
lisäksi keltaista mehua ja limpparia
& kahvia tottakai


Kattausmateriaalit löytyvät Happy Mondayn valikoimista ja niitä on itse asiassa mukana myös Rauharentolan suuressa arvonnassa vink vink!Stereoiden mekot: hm

Paita: Seppälä

Paita: POMPdeLUX // farkut: POMPdeLUX

 

Yksi vuotias on saanut juhlansa ja Rauharentola hiljenee hetkeksi synttärijuhlien osalta. On se synttäreiden järjestäminen aina vaan niin ihanaa mutta rankkaa puuhaa, oli kyseessä sitten isot tai vaan ihan pienet juhlat.
Iso kiitos kaikille mukana olleille.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3