keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Going blue & poikaystäväfarkut

Boyfriend jeans, poikaystäväfarkut. En ole aikaisemmin lämmennyt kyseisille farkuille kunnes löysin pukeutumisinspiraatiota etsiessäni nämä Halensin farkut ja aloin miettimään, että mitä jos sittenkin. Jokin näissä vaan kolahti. Aloinkin heti kiivaasti miettimään minkä kanssa näitä voisikaan käyttää ja syntyi nämä kaksi kollaasia. Mitä mieltä olette? Toimiiko näin vai yhdistäisittekö boyfriendit johonkin aivan muuhun?

neule:hm // toppi:cubus // farkut: halens //tennarit: lee cooper


jakku: halens // toppi: hm // farkut: halens // kengät: halens // kaulakoru: hm


Vaatteista siirynkin sujuvasti etsimään inspiraatiota eteisen uuteen ilmeeseen. Meillä oli nimittäin tässä jokin aika sitten pienoinen vesivahinko ja eteisen lattia menee näin ollen uusiksi. Eilen revittiin lattia auki kuivaamista varten ja kun on kuivaa niin uutta lattiaa vaan tilalle. Minä jo haaveilen, että eteisen kaapisto uusittaisiin samalla kertaa. Mutta niistä haaveista ja eteisestä lisää huomenna.

Muksaa keskiviikkoa murut. Nyt aamukahvin keittoon.

2 kommenttia:

  1. Kivoja yhdistelmiä! Poikaystäväfarkut näyttää niin kivoilta muiden päällä, mutta itse kun olen sovittanut niin olen joutunut toteamaan etteivät ne sovi mulle... Harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ole vielä aikaisemmin näitä sovittanut mutta kohtahan se tiedetään sopiiko vai eikö.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3