lauantai 11. tammikuuta 2014

Pieni, raidallinen & kätevä

Selkeä alehankintojen ykkönen on tämä pieni mutta kätevä olanyli heitettävä Lee Cooper laukku. Se sopii kotiäidin rentoon tyyliin loistavasti. Ja vaikka se ei olekaan koolla pilattu se kätkee sisälleen kaiken tarvittavan ja vähän muutakin. Raikas sinivalkoinen merihenkinen raitakuosi toimii näin laukussakin. Laukun materiaali on paksua kanvaasikangasta. I just love it.Olen aina ollut laukkujen perään, kukapa meistä naisista ei...? Mutta en ole ollut enkä ole valmis maksamaan laukusta useita satasia, puhumattakaan tuhansista. Onhan niitä vaikka kuinka paljon ihania merkkilaukkuja  maailma pullollaan ja välillä niistä haaveilen mutta se saakin riittää, haaveileminen siis.


Mitäs pidätte tästä?

Nyt kutsuu keittiö ja vielä viimeiset leipomukset ennen tämänpäiviäisiä minimiehen synttäreitä. 
Mukavaa lauantaita.

3 kommenttia:

  1. Tuollaisen haluaisin minäkin kesäksi, hieman eri mallisena vain. Näin sellaisen viime kesänä Disneylandissa yhdellä naisella, mutten sitten tohtinut kysymään, että mistä sellaisia saa. Josko joskus tulisi kohdalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivottavasti tulee ;). Mulla on jo sellainen toisen tyyppinen littana laukku valmiiksi katsottuna kesän menoihin.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3