sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Haaveilua

Eikös joskus pidäkin hiukan haaveilla  ja olla vaan?

"I'm a light sleeper but a heavy dreamer"

Pyhitimme perjantai päivän haaveilulle. No joo stereoiden kanssa leivottiin pullaa mutta muuten oltiinkin sitten  ihan vaan relax. Köllöteltiin yhdessä olohuoneen lattialla ja mietittiin kukin omia juttujamme. Isojen tyttöjen haaveita, pienten tyttöjen haaveita & pienen pojan hajatelmia. Ihanaa vaihtelua usein niin hektiseen arkeen.

Mistä sitten haaveilen? Haaveilen ihan pienistä arjen piristyksistä. Haaveilen uudesta kampauksesta ja ehkä myös hiusväristä. Hiukseni ovat saaneet kasvaa villinä, vapaana ja ihan oman värisenä jo pitkään. Muutos piristäisi varmasti. Haaveilen eheyttävästä kasvohoidosta sillä väsymys ja stressi näkyvät kasvoillani päivä päivältä enemmän ja tuntuu, että enää edes meikki ei peitä niitä alleen. Enpä oikein taida osata edes meikata enää. Oi miten ihanaa olisikaan viettää päivä itseään hoitaen ja hellien. Saada kaunis meikki ja kampaus, pukeutumisneuvontaa, uusia vaatteita ja ja ja....

Olen aina ollut haaveilija tyyppiä. Tykkään tehdä suuruudenhulluja tulevaisuuden suunnitelmia, maalata taivaanrantaa ja unelmoida. Toisaalta olen vähän haihattelija, mutta toisaalta taas olen valmis tekemään paljonkin töitä unelmieni toteutumiseksi. Unelmia ja haaveita tulee ja menee. Toiset ovat pysyvämpiä ja toiset taas eivät.  Ehkä unelmat ja haaveetkin ovat muuttuneet hiukan realistisemmiksi tässä vuosien saatossa. Kokonaisen valtakunnan sijaan puolikaskin riittäisi.                                                                Mistä sinä haaveilet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3