sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Parhaimmista parhaimmat leggarit?

Muistattekos, kun etsin leggareita niitä sellaisia, jotka tasoittavat hiukan "kivisemmänkin tien", niitä jotka eivät päästä päivänvaloa lävitseen heti parin pesun jälkeen.

Aluksi luulin olevani lähes mahdottoman tehtävän edessä. Huonolaatuista halpaa oli tarjolla yllin kyllin samoin löytyi hintavaa ja varmasti laadukastakin. Mutta sellaista keskihintaista hyvää/laadukasta olikin jo paljon haasteellisempi löytää. Lopulta törmäsin näihin Ballerina & Liikunta Ky:n oman malliston trikoisiin  joita on saatavana joustavana, kiiltäväpintaisena lyckrana ja meryl lyckrana tai paksumpana, mattapintaisena supplexina. Ja sainkin lopulta meryl lyckraiset trikoot testattavaksi.


Nämä leggarit ovat erittäin napakat ja laatu on paksua sillä nämä  ovat tarkoitettu ensisiaisesti  liikuntaan, juuri voimistelijoille ja tanssijoille, joilla  alushousut ei saa näkyä läpi materiaalista niitä käytettäessä. 

Lauantain rento kotilook: paita & toppi: h&m // leggarit: Ballerina&Liikunta

Näiden leggareiden hinta on alle 30 euroa joka sekin voi tietenkin tuntua hieman korkealta hinnalta  legginsseistä. Nämä ovat kuitenkin napakat ja sen verran paksut että se mahdollistaa näiden käytön monissa eri tilanteissa monenlaiten yläosien kanssa. Juuri napakkuutensa vuoksi nämä meryl lyckraiset ovat minulla L kokoa vaikka normaalisti trikoissa kokoni on M. Uskon, että nämä myös kestävät kovemmassakin kulutuksessa. Palaamme aiheeseen, kun käyttökilometrejä kertyy lisää.


Mikäli innostut tälläiset hankkimaan niin Ballerina & Liikunta Ky:n henkilökunta auttaa sinua varmasti oikean koon ja materiaalin löytämisessä. Kivijalka myymälä löytyy Tampereelta mutta tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta.

Kuvat ovat peilin kautta otettuja ja pimeys vallitsee päivälläkin. Ei kovin hyvä yhdeistelmä. Kuvat eivät siis ole parhammista parhaimpia vaikka leggarit seillaiset taitavat ollakin. 


Sateista sunnuntai aamua. Tuleekohan se talvi koskaan?
 

6 kommenttia:

 1. Ihanat, täytyy varmaa itellekkin tilata!

  Saija

  VastaaPoista
 2. La Petite Princesse: Eikös :)

  Kollin Linna: Suosittelen että käyt kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 3. Moikka, minkä nimiset nämä ovat? Katsoin kyseiseltä sivulta ja yhdet löysin missä oli rypytys nilkassa... Onko nämä sun legginsit ne???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.ballerinajaliikunta.fi/tuote/2844/nilkkatrikoo nämä mikäli olen oikeassa :), tätä mallia saatavana siis lyckrana (kiiltävä) ja mattana (supplex)

   Poista
  2. Mulla ei siis ole rypytystä nilkassa. Vaan se toinen pitkä malli linkki tuossa aikaisemmassa kommentissa.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3