keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Viikon vinkki: Hattentatti

Oletko kuullut Hattentatista? Jos et kannattaa lukea eteenpäin ;).
Minä löysin Hattentatin aivan sattumalta surffailessani netissä etsien voi niin ihanien, Skip Hop tuotteiden jälleenmyyjää.
Puinen palapeli (Skip Hop), viidakon eläimet (10 palaa)
Hattentatti on siis lastentarvikkeiden verkkokauppa, jossa myydään paljon ihanuuksia aina raskaus- ja äitiystuotteista virkattuihin lasten hattuihin ja asusteisiin. Se on 2007 perustettu perheyritys, jonka kantavina ajatuksina on luonnonmukaisuus, kotimaisuus. Valikoimista löytyy kasvatetusta puusta valmistettuja leluja ja reilun kaupan tuotteita.
 Hattentatti

Tämä verkkokauppa tukee myös MLL:n ja Unisefin toimintaa, joten rahaa kohdentuu välillisesti tätä kautta myös apua tarvitseville.

Nämä pienet verkkokaupat ovat minun ehdottomia suosikkeja. Palvelu on usein hyvää ja kovin henkilökohtaista vaikka usein vain sähköpostin välityksellä toimitaankin. Ne toimivat periaatteella jokainen asiakas on tärkeä ja ketään ei ole varaa menettää.

Tässä muutamia ihanuuksia Hattentatin verkkokaupasta:

Puinen leikattava vihannessetti (soijavärein maalatut) Puiset leivokset & tarjoiluastiaPuinen vetolelu (Skip Hop)- viidakon eläimet
Virkattu vauva-asu: lohikäärme (turkoosi-lime)Virkattu vauva-asu: lohikäärme (2 osainen)

Virkattu vauva-asu: leppäkerttu Käykää ihmeessä kurkkaamassa! Hattentatti löytyy myös Facebookista.

2 kommenttia:

  1. Kävin kurkkaamassa, vaikka minulla ei omia lapsia olekkaan. :)
    Löysin silti jotain ihanaa jota voisin harkita ostaa itselleni...Herkullisen näköisiä koru tai namirasioita. Muffinsien ja leivosten näköisiä. :)
    Huomasitko sinä ne?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3