perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kirpparikuumetta

Mä voisin varmaan asua kirppareilla/kierrätyskeskuksissa. Niissä on vaan sitä jotain... :), aina löytyy jotain mitä kaupasta ei saa. Ja nyt, kun on vierähtänyt tovi viimeistä kunnon kirpparikierroksesta alan pikku hiljaa potea jonkinasteista kirpparikuumetta. Ostoslista tai paremminkin mindmap on kasvanut lähes metrin mittaiseksi.

 

Se on vaan jännä juttu miten jokin toiselle täysin tarpeeton voi toiselle olla aarre. Vanhojen/käytettyjen tavaroiden epätäydellisyys on myös alkanut kiinnostaa minua. Eihän mikään muukaan tässä maailmassa ole täydellistä ;). Ja usein juuri siitä epätäydellisestä tulee se "täydellinen". Kauneus on siis tässkin asiassa katsojan silmässä.

Tämä kirpparihulluus on kai minulla verissä. Isomummoni oli aikanaan intohimoinen osto ja myynti liikkeiden asiakas (silloin ei näitä itsepalvelu kirpputoreja vielä ollutkaan). Hän olisi varmasti elementissään jos voisi tehdä ostoksia nyky kirppareilla. Samoin molemmat vanhempani, joiden viikottaisiin harrastuksiin kuuluu kiinteänä osana kirppareilla kiertäminen. Itse asiassa se oli yhteinen viikonloppu harrastuksemme pitkän aikaa. Kun perheeni kasvoi näillä ihanilla kullanmuruilla tuokin harrastus on vain jäänyt.

Pientä ensiapua tai oikeammin "ylläpito lääkitystä" saan muutamasta Facebook kirpparista, jonka olen perustanut ja joissa toimin ylläpitäjänä. Mutta se ei mitenkään korvaa oikeiden kirppareiden tunnelmaa ja tarjontaa.
Mikä on sinun suhteesi kirpputoreihin? Ja mitä niistä etsit/ostat? Mitkä ovat lempi kirpputorejasi ja mikä on parhain kirppislöytösi?

Ai niin, kaikki uudet lukijat sydämellisesti tervetuloa. Kun on seuraava tasakymmen täynnä niin kehittelen jotain mukavaa.

3 kommenttia:

  1. Kirppareilla on ihanaa kierrellä eikä koskaan tiedä, mitä mielenkiintoista ostosta löytyy mukaan. :) En oikeastaan etsi kirppareilta mitään tiettyä, mutta kissakylttien varalta pidän silmät "auki". :) Lempikirpputorini on Femmatori. :) Kerran kesälomareissulla löysin ihanan mokkanahkatakin kirpparilta suunnalta Virrat ja pidin takin todella loppuun. ;)

    VastaaPoista
  2. Määkin fanitan Femmatoria :) Jos jonkun asian saa kirpparilta niin ostan sen sieltä mielummin kuin kaupasta :) Alusvaatteet ja avatut kosmetiikat jätän toisille, mutta muuten en nirsoile :) Kaikkein parhain kirppislöytöni on meidän keittiön kaapin ovet yhteensä 18e.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3