keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tuoleja siellä tuoleja täällä (lisää istumapaikkoja)

Minimiehen kastejuhlaan on kutsuttu reilut 30 ihmistä ja vaikka meillä tilaa onkin on istumapaikkoja rajoitetusti. Kuin vastauksena "rukoukseeni" äitini toi meille isoäitini naapurin lahjoittamat 60-luvun pinnatuolit. Tuolit olivat alkuperäiseltä väriltään siniset ja ne oli joku harrastelijamaalari maalannut valkoiseksi. Lopputuloksena EI niin KAUNIS "sinitaivas valkoisine pilvineen".
Vähän lisää valkoista maalia ja muutama nätti koristetarra ja noistakin tuoleista tuli ihan edustuskelpoiset. Vai mitä mieltä olette?Nuo pienet koristetarrathan on mukava ja edullinenkin keino elävöittää yksiväristä pintaa niin huonekaluissa, kukkaruukuissa, maljakoissa kuin pienissä rasioissakin  - mahdollisuudet ovat  lähes rajattomat.
Itse olen tilannut käyttämäni tarrat walldecor.fi verkkokaupasta. Sieltä saa hyvälaatuisia koriste- ja seinätarroja kohtuulliseen hintaan, nopealla toimituksella ja pienillä lähetyskuluilla. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Tilasin muuten samalla tarran seuraavaan projektiini, josta postailen projektin valmistuessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3