AFRIKKALAINEN JAUHELIHAKIUSAUS
4 annosta
1 rkl öljyä
2 valkosipulin kynttä
1 porkkana
400 g jauhelihaa
0,25 tl kanelia
0,75 dl rusinoita
0,75 dl omena-mango-passio nektaria
1 tl suolaa
0,5 dl vettä
100 g pakastepapuja
kuskusta
maustamatonta jogurttia
tuoretta korianteria halutessasi
Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja
leikkaa porkkana tikuiksi. Ruskista liha öljyssä, lisää loppuvaiheessa
valkosipuli ja porkkana. Lisää mausteet, rusinat, nektari, suola ja
vesi. Hauduta ilman kantta kunnes ainekset ovat kypsät. Lisää pakastepavut ja anna
hautua vielä 5 minuuttia, kunnes pavut ovat kypsiä. Tarjoa pakkauksen
ohjeen mukaan tehdyn kuskusin ja jogurtin (ja korianterin) kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3