keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Rauharentola goes Africa: Afrikkalainen jauhelihakiusaus

 AFRIKKALAINEN JAUHELIHAKIUSAUS



4 annosta

1 rkl öljyä
2 valkosipulin kynttä
1 porkkana
400 g jauhelihaa
0,25 tl kanelia
0,75 dl rusinoita
0,75 dl omena-mango-passio nektaria
1 tl suolaa
0,5 dl vettä
100 g pakastepapuja

kuskusta
maustamatonta jogurttia
tuoretta korianteria halutessasi

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Ruskista liha öljyssä, lisää loppuvaiheessa valkosipuli ja porkkana. Lisää mausteet, rusinat, nektari, suola ja vesi. Hauduta ilman kantta kunnes ainekset ovat kypsät. Lisää pakastepavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia, kunnes pavut ovat kypsiä. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan tehdyn kuskusin ja jogurtin (ja korianterin) kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3