tiistai 10. joulukuuta 2013

Säilykepurkkeja & paperimassa sydämiä

Torstaina meillä otetaan varaslähtö jouluun, kun vietämme pientä joulujuhlaa yhdessä isojen ja pienten ystävien kanssa. Kunnon joulujuhlissa on tietenkin tarjolla joulupuuroa ja puurolusikoita varten tyhjesinkin muutaman säilykepurkin, irrotin etiketit ja tein paperimassasta sydämen (jos toisenkin) ja toiseen kiinnitin pienen etikettikortin. Purkin reunat kannattaa muuten hioa tai litistää korupihdeillä tiukasti reunaa vasten sillä ne jäävät muutoin melko teräviksi. Juhlien jälkeen aion käyttää ystävältäni "varastettua" ideaa ja istuttaa purkkeihin hyasintit. Monikäyttöisiä ovat nämä säilykepurkit eikä totta?


Paperimassasta saa paljon ihania koristeita ja vieläpä ilman sen suurempia hankitoja. Jos et ole vielä kokeillut niin suosittelen lämpimästi.Mitäs tykäätte? Mä olen vaan niin ihastunut kierrätysaskarteluun ja -koristeisiin. Näitä voisi tehdä vaikka kuinka paljon.

Kirpsakkaa pakkaspäivää & muistakaahan käyttää Lorun tarjoama lukija-ale.

2 kommenttia:

  1. Mäkin innostun aina, kun jossain on keksitty jotain ihanaa, helppoa, kierrätettyä! Täytyykin pistää korvan taakse ja tehdä ku aika antaa myöten: ihana idea joulupöytään aterimille!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3