lauantai 14. joulukuuta 2013

Olipa kerran ja mitä sitten tapahtuikaan?

Tästä se alkoi, muistaako kukaan?


Ja tänään Rauharentola täyttää 1vee. Aivan uskomaton, mielenkiintoinen vuosi takana. Räpellystä, onnistumisia, pettymyksiä, mahtavaa yhteistyötä.

Vuosi sitten Rauharentolalla ei ollut yhtään lukijaa mutta nyt teitä on jo pelkästään Bloggerissa reilu 140 ja lisäksi seuraajia vielä Facebookissa, Bloglovingissa ja Blogilistalla. Aivan huikeeta (mutta salaa toivon seuraavan vuoden tuovan teitä saman verran lisää).

Bloggaaminen on vienyt minut täysin mennessään ja se on avannut paljon uusia ovia. Se on opettanut näkemään asioita aivan eri tavoilla. Se on antanut rohkeutta tarttua haasteisiin. Mulla ei alussa ollut aavistustakaan siitä mitä blogin kirjoittaminen voi tuoda tullessaan mutta onhan siitä kaikesta selvitty, oppimisen ja erehtymisen kautta. Vaikka melko kliseistä onkin niin päivääkään en vaihtaisi pois.


Nyt on se aika jolloin kuuluu kiittää ja kumartaa. Vuosi takana ja useita uusia vuosia edessä. Kiitos teille jokaiselle, jotka olette seuranneet välillä höpsöjäkin postauksia tähän asti ja teille kaikille jotka liitytte lukijoikseni nyt ja tulevaisuudessa. Iso kiitos myös yhteistyökumppaneille, jotka ovat jaksaneet uskoa, että Rauharentolassa on potentiaalia. Jokainen teistä on äärimmäisen tärkeä.


 


P.S. Muistakaahan kommentoida ahkerasti. Vain sillä tavalla tiedän, että te olette oikeasti siellä.
P.P.S. Mikä postaus on jäänyt erityisesti mieleesi?

4 kommenttia:

  1. Onnea yksivuotiaalle blogille! Ehkä tietty arvontavoittoni on jäänyt mieleen eniten, mutta muutenkin juttujasi on mukava lukea :) Ja se on blogissasi kivaa, että esimerkiksi sisustuksessa ja vaatteissa ei aina valita ja esitellä sitä kaikkein kalleinta vaihtoehtoa, vaan osaat pienilläkin jutuilla saada hienoa jälkeä aikaiseksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3