Pohjana käytin jälleen kerran omaa perinteistä pullataikinaani hiukan muunneltuna tosin. Korvasin normaalisti käyttämäni täyssmaidon soijamaidolla ja voin sijaan laitoin vähän kevyempää Keiju margariinia. Monet teistä varmaan pyöräyttävät pullataikinan ihan näppituntumalla ja jos ei, niin ainakin jauhopussin kyljestä taitaa löytyä ihan perusohje.
Täyteeseen laitoin
1dl tomusokeria - 2 tl vaniljasokeria - Keiju margariinia - 1 ½ dl kohmeisia puolukoita
Pinnalle sitten vesi- siirappiseosta voiteluun ja lopuksi ripottelin pinnalle raesokeria.
Leppoisaa sunnuntaita.
Näyttää kyllä hyvältä :)
VastaaPoistaPuolukka sopii pullaan!
Kiitos. Tykkään puolukasta leivonnassa se, kun säilyttää muotonsa muut marjat kun menevät paistaessa mössöksi. Puolukkaboston odottaa pakkasessa päiväkahvikavereita ;).
Poista